ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER onsdag 6. februar 2019
MARIAGERFJORD: Det Konservative Folkeparti har tiltro til, at partiet igen bliver repræsenteret med et nordjysk medlem i Folketinget i forbindelse med det kommende valg.

Kandidat er blandt andre Jens-Henrik Kirk, der på partiets generalforsamling i Mariagerfjord præsenterede det oplæg og de mærkesager, som han baserer en kommende valgkamp på.

Han orienterede også om byrådsarbejdet i det forløbne år og kom specielt ind på de vanskelige budgetforhandlinger, som man har været igennem, og hvor der var tale om massive besparelser.

På generalforsamlingen blev Karsten Elkjær, Hadsund, genvalgt som formand, og Jens-Henrik Kirk, Mariager, blev genvalgt som næstformand.

Efter Generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Kristian Willadsen som kasserer, Bent Verner Madsen, Kristian Willadsen og Trine Brøndum som IT- og webansvarlige og Jytte Birkkjær som sekretær og presseansvarlig.

Ud over de nævnte består bestyrelsen af Niels Nielsen og det nyvalgte medlem Christian Johnson.

Generalforsamlingen blev holdt på Mariager Efterskole.


Fra venstre, Jens-Henrik Kirk (byrådsmedlem og folketingskandidat), Christian Johnson (nyvalgt bestyrelsesmedlem) og Karsten Elkjær (formand)