ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER lørdag 29. december 2018
HELE LANDET: Ejendomsmæglerkæderne Nybolig og Estate har oplevet stor vækst i 2018. Der er startet 20 ny forretninger. Direktør Peter J. Mattsen forventer fortsat vækst i 2019.

-For os handler det om at være der, hvor kunderne er, uanset hvor det er i landet. En bolighandel er en stor ting, derfor er det vigtigt, at ens mægler er tæt på, når man sælge sin bolig, siger Peter J. Mattsen.

Helt konkret er der allerede åbnet 12 nye forretninger i hhv. Thisted, Ballerup, Silkeborg, Svenstrup, Karrebæksminde, Viborg, Bornholm, Kolding, Haderslev, Bramminge og Nibe, mens der er underskrevet kontrakter med nye indehavere, som åbner otte forretninger i løbet af den næste måned. Og ifølge Peter J. Mattsen er de nye forretninger blevet taget godt imod af kunderne.

-Efter vi meldte vores vækstplan ud i foråret, har vi fået en masse henvendelser fra mæglere, som har ønsket en dialog om et fremtidig samarbejde med os. Og det er derfor glædeligt, at vi i så stor udstrækning og så hurtigt har været i stand til at efterkomme så mange af dem, fortæller Peter J. Mattsen.

Han ser frem til 2019, hvor han forudser endnu et antal nye forretningsåbninger i de to kæder.

-Ud over vores ambitiøse vækstplaner kvitterer flere af vores nye indehavere også for et stærkt partnersamarbejde, som vi har med Nykredit og ca. 60 lokale pengeinstitutter, hvor mæglerne kan byde ind med deres kompetencer og rådgivning i forhold til fx vurderinger, siger Peter J. Mattsen.

Direktør Peter J. Mattsen