ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE  NYHEDER tirsdag 4. december 2018
SKELUND: Mange af de gæster, der søndag eftermiddag besøgte julemarkedet i Skelund/Veddum Hallen, der var fyldt med boder, forlod stedet med favnen fuld af indkøb og en lettere tegnebog, end da de ankom.

I tre og en halv time holdt markedet åbent, og de godt tyve forretninger, enkeltpersoner og foreninger, der havde lejet en stadeplads, havde travlt.

Det var traditionen tro Skelund/Veddum Husmoderforening i samarbejde med Skelund Landsbyforening og Skelund Lokalhistoriske Forening, der havde stablet markedet på benene, og arrangørerne havde selv sørget for stadepladser. Blandt andet en stor tombola, hvor der konstant var kø for at købe lodder, og den lokalhistoriske forening havde også sin egen stand, hvor der blev snakket gamle dage og solgt billeder.

i et hjørne af hallen var der indrettet en cafe´, hvor der blev rakt gløgg og æbleskiver, kaffe og brød over disken. og til de mere tørstige øl og vand.

Det var i vid udstrækning lokale, der satsede på at gøre en julehandel. Blandt andre den humanitære butik på Skelund Hovedgade var rykket indenfor i hallen, der osede af julestemning og en afslappet atmosfære, som de fleste besøgende satte pris på.

Var man ikke i julestemning, da man kom, var de fleste det, da de forlod hallen.
Der var blandt andet mange fine broderier.
Købet tælles sammen
Der var konstant travlt i tombolaen.