ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER tirsdag 27. november 2018
ALS: -Der skal ikke herske tvivl om, at vi er årvågne over for udviklingen på Østkysten, siger formand for borgerforeningen i Als, Hans Lybæk, blandt andet på baggrund af skoledebatten.

- Vi har for længe siden, da meddelelsen om en eventuel lukning blev udsendt, i samarbejde med borgerforeningerne i Helberskov og Øster Hurup, sendt et af formændene underskrevet brev til udvalget for Børn og Familie. samt til diverse gruppeformænd i Mariagerfjord Kommune, med vore holdninger og de konsekvenser, det vil få, hvis der skæres mere ned her i det østlige, siger Hans Lybæk.

- Vi har samtidig med stor interesse været repræsenteret ved de to afholdte seminarer med de hyrede konsulenter, siger han.

-Vi afventer selvfølgelig kommunalbestyrelsens afgørelse med spænding, men forestiller os nok ikke, at selvsamme vil lukke ned for udviklingen i en by, som de selv har udvalgt til bosætningsby, siger formanden for borgerforeningen i Als.

Hans Lybæk oplyser samtidig, at man har besluttet ikke at ture frem i pressen med læserbreve, og han mener ikke, at man har et udestående og splid med foreningerne i Skelund og Veddum.

Formand for borgerforeningen i Als, Hans Lybæk