ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER onsdag 21. november 2018
SKELUND/VEDDUM: - Det vil ikke være rimeligt at undergrave udviklingen af Skelund-Veddum for at spare ca. 350.000 kr. årligt i et kommunalt skolevæsen, når det ikke engang hjælper Havbakkeskolens økonomi.

Det siger formand for Veddum Landsbylaug, Leo Korsgaard op til det borger-møde, landsbylauget og Skelund landsbyforening holder tirsdag 27. november i aulaen på Havbakkeskolens afdeling i Skelund.

Da skolen i Skelund er en afdeling af Havbakkeskolen med hovedsæde i Als er det muligt at lukke den administrativt og flytte børnene til skolen i Als.

Borgmester Mogens Jespersen har dog tidligere givet udtryk for, at det ikke vil ske. Sagen vil blive forelagt det samlede byråd efter indstilling fra Udvalget for Børn og Familie.

Landsbylauget i Veddum og Skelund Landsbyforening mener, at man lige så let kan flytte 4. til 6. klasse til Skelund og overbygningen til Hadsund.

-Det er der bare ikke nogen, der finder realistisk, fordi man altid plejer at centralisere i den større by, siger landsbylaugets formand og tilføjer:

-I sidste instans skal vi måske tage sagen i egen hånd og starte en friskole, hvis politikerne og forvaltning ikke er lydhøre.
 
Borgermødet på skolen i Skelund begynder kl. 19 og forventes at vare en times tid.
 
Leo Korsgaard