ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER mandag 29. oktober 2018
ØSTER HURUP: Fodslaw Hadsund inviterer sammen med Ingermann Sørensen, Øster Hurup, på en 7,5 kilometer lang gåtur på en af de fire stier, der er en del af Kløverstien i turistbyen.

Turen gennemføres lørdag 10. november med start og mål ved turistkontoret på Havnevejen. Det bliver den røde rute, man skal følge.

Kløverstien blev officielt taget i brug tidligere på året. Der er tale om en grøn tur på 2,5 kilometer, en blå på 5 kilometer, den røde på 7,5 og endelig en grå på 12 kilometer.

De enkelte ruter er beskrevet i en folder, som man kan få på turistkontoret.

- Turen føre os bl.a. langs med stranden mod nord mod Tofte Skov, ind i sommerhusområdet og gennem Nørre Hurup. Videre ad Langerimsvej over til Solbjergvej og ad sandvejen går turen tilbage til Øster Hurup bymidte, hvor turen går over den nye plads. Her er der mulighed for at komme op i det nye tårn, hvorfra man kan se ud over hele området, siger Ingermann Sørensen.

Der bliver start kl. 13, og det er alle, der er velkommen til at gå med. Det er gratis at deltage. Der skal dog betales et beskedent beløb for kaffe/the, sodavand og kage midtvejs på turen, hvor man gør et ophold.

Der skal afsættes et par timer til gåturen.

X
START
OG MÅL
Ingermann Sørensen.