ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER lørdag 27. oktober 2018
VALSGÅRD: Den stod på en række flotte udhulede græskar og en mange fine og fantasifulde udklædninger, da Valsgård Borgerforening holdt Halloween i byens forsamlingshus.

Der var mødt 70, 40 børn og 30 voksne, der havde nogle hyggelige, "uhyggelige" timer sammen.

De fleste af børnene var udklædte, forestillende trolde, hekse, mumier og ulve, og de gav sig straks i kast med udhulning af græskar. Det blev til mange spændende og sjove udformninger, som de efterfølgende tog med hjem.

Der var sat nogle præmier på højkant. Først bedømte et dommerpanel den kunstneriske udformning af græskarene, og valgte et par, hvor de respektive kunstnere fik en præmie. Derefter var det udklædningen, det gjaldt. Her var der også et par børn, der hentede præmier.

- Børnene så ud til, de havde haft en hyggelig dag, og glade og fornøjede gik de  stolte hjem med deres græskar. Mange af dem strålede som solen, da de bar dem ud i selskab med deres forældre. Borgerforeningen  vil helt sikkert  lave sammen hyggelige dag næste år, og håber på at se mindst lige så mange og gerne flere til, siger Henning  Jochumsen, Valsgård Borgerforening.