ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
NORDJYSKE NYHEDER fredag 26. oktober 2018
NORDJYLLAND: Generalforsamlinger tiltrækker sjældent mange af foreningens eller klubbens medlemmer, og Kristelig fagbevægelse, Krifa, må gå med et stille håb om, at det også gælder for deres forening, ellers vil rammerne blive sprængt, når fagbevægelsen i Nordjylland holder sin  generalforsamling.

Generalforsamlingen holdes i Vejgaardhallen i Aalborg, og det er bevægelsens 20.300 nordjyske medlemmer, er er inviteret, men selv om, hallen er stor, kan den langt fra rumme det antal.

Generalforsamlingen holdes onsdag 14. november, og her vil regionsbestyrelsesformand Thomas Højgaard orientere om, hvad Krifa har gjort for sine medlemmer siden den seneste generalforsamling i 2016.

Krifa har især intensiveret sit fokus på udbredelse af mere arbejdslyst ikke bare til egne medlemmer, men også udadrettet, oplyser fagbevægelsen, der på landsplan tæller ca. 200.000 medlemmer og dermed er landets tredjestørste fagbevægelse.

De 20.300 nordjyske medlemmer er tilknyttet regionens kundecentre i Thisted og Aalborg.

Regionsbestyrelsesformanden håber på en god dialog med de fremmødte om Krifas mission om "God Arbejdslyst" og andre relevante emner.

Generalforsamling:
Thomas Højgaard, formand for Krifa i Nordjylland.