ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  onsdag 10. oktober 2018
LILLE VILDMOSE: Den Lille Vildmose vest for Dokkedal byder på en særpræget natur, og den er helt speciel, når mørket falder på. Det får publikum mulighed for at opleve i efterårsferien, hvor der arrangeres en guidet aftentur ind i mosen.

Mandag 15. oktober kan man tage med på en tur i egne biler og være med til at kigge efter dyrene i skumringen.

man skal huske lommelygter og varmt tøj. Turen begynder ved Lille Vildmosecentrets parkeringsplads kl. 17.45, hvorfra man i samlet flok kører ud i området og bl.a. gør stop ved Brandvagttårnet, hvorfra deltagerne kan se solen gå ned over Lille Vildmose.

Herefter kører man ned af Ny Høstemarkvej, hvor man måske er heldige at få øje på elgene i solens sidste stråler.

Turen slutter af med en gåtur på plankestien, som kun er oplyst af  deltagernes lommelygter og månen, imens man lytter efter nattens lyde. Det forventes at turen slutter ved 20-tiden.

Lille Vildmosecentret har i øvrigt en lang række arrangementer på programmet i den kommende efterårsferie.

 
'Efteråret er en af de smukkestes årstider i Lille Vildmose. Så man opfordrer fra centrets side til at hele familien aflægger stedet et besøg.

man indleder ferien lørdag 13. oktober med en guidet tur rundt i Mellemområdet for at kigge efter elgene og krondyrene.

Dagen efter. søndag 14. oktober inviteres til 'Kreativt naturværksted', hvor publikum bl.a. skal bruge de smukke blade, grene og kogler fra træerne til at lave flotte dekorationer.

Efterår er også græskar tid og tirsdag 16. oktober bliver der mulighed for at skære både venlige og uhyggelige græskarhoveder.

Efter arrangementerne vil der være tændt op i bålhytten,  og man kan købe pølser og brød i receptionen, som kan tilberedes over bålet.

I efterårsferien kører Tørvetoget hver dag kl. 12.00, 13.00 og 14.00 og vildsvinene bliver fodret i Det Vilde kl. 11.15 og 14.15.