ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  fredag 5. oktober 2018
ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  tirsdag 9. oktober 2018
FRUERLUND: Overskuddet fra lørdagens Knæk Cancer-
arrangement, Cars Against Cancer i Fruerlundparken er stj
ålet efter et indbrud i parkhuset, hvor pengene blev op-bevaret i et par pengekasser.

Indbruddet i huset skete natten efter arrangementet, og der sov tre unge mennesker fra den arrangerende klub BMW Club Danmark i huset. De opdagede imidlertid ikke, at en rude blev knust, og en eller flere tyve listede ind og snuppede pengekasserne.

Det er endnu ikke opgjort, hvor mange kroner, der er blevet stjålet, men det drejer sig om penge fra blandt andet salget af lodder, som de besøgende købte med chance for at vinde præmier.

Indbruddet og tyveriet blev opdagede, da de overnattende vågnede op,. Da så de, der var glasskår over det hele.
Klokken to om natten rejste den ene sig for at få noget vand, og på det tidspunkt åndede alt fred og ro, så det er først derefter, tyven eller tyvene har været på spil.

Biludstilling, sang og gåbanko
Der blev budt på biludstilling, musikalsk underholdning og motion, da Øster Hurup lørdag tog forskud på de landsdækkende Knæk Cancer-arrangementer, der løber af stablen i uge 41 med kulmination i uge 43.

En r
ække lokale og landsdækkende foreninger havde taget imod tilbuddet fra Fruerlundparken om at benytte arealet og lokalerne på stedet til velgørende arrangementer fra morgenstunden til hen på eftermiddagen.

Det var Cars Against Cancer, der fyldte mest p
å stedet og også trak flest tilskuere. Bag dette tiltag stod BMW Club Danmark, og selv om man ikke havde sat begrænsning på bilmærke, var det dog de store, muskelsvulmende sydtyske køretøjer, der dominerede og trak størst interesse.

En tur i ministerbilstørrelsen
Ejerne af nogle af de største og mest særprægede biler stod parat til at give kræftramte børn på stedet en køretur i omegnen i en bil på ministerniveau.

Godt 70 biler var udstillet mellem tr
æerne i parken, og for at skaffe penge til Knæk Cancer solgte man lodder, med mulighed for at vinde sponserede præmier.

Det var et par unge mennesker, Thomas Bisgaard,
Øster Hornum, og Tanja Kirkbak, Vestbjerg, der havde taget initiativ til træffet, hvor der i løbet af dagen også var musikalsk underholdning.

Lokal sangerinde underholdt
Den lokale sangstjerne, Denise Thygesen, der er blevet landskendt via en dansktop sangkonkurrence i tv, og som nu er aktuel med sin første single "Luk mig nu ind",  lod sin stemme høre i løbet af eftermiddagen i parken.

50 gik en tur med bankoplader
Den lokale borgerforening og Event Øster Hurup var også på banen. I fællesskab arrangerede de et gåbanko med start og mål i parken. Et halvt hundrede mennesker deltog i turen, og de havde inden købt bankoplader, og her går overskuddet til Knæk Cancer.

Selv om der på forhånd var lovet regn i Nordjylland, holdt vejrguden sin beskyttende hånd over Fruerlund. De medbragte paraplyer kom ikke i brug.
Over 70 større og mindre BMW-biler stod udstillet mellem træerne i Fruerlundparken
Store og små hyggede sig i Fruerlundparken
Så venter man på at komme ud at gå med bankopladerne.
Formand for fruerlundparken, Poul Madsen, underholder sig med nogle af de besøgende i parken.
Dde første er på vej ud i parken på jagt efter tal til deres bankoplader.