ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER  onsdag 3. oktober 2018
HELE LANDET: Landets skoleklasser kan frem til 12. oktober i år søge Skolemælkslegatet, som støtter gode oplevelser i landets skoleklasser. Der bliver udloddet 100.000 kr. til fx klasseture, bondegårdsbesøg eller nye lærings- og legeredskaber.
 
Det er Mejeriernes Skolemælksordning, der står bag.

Det er altså nu, at ansøgningen skal skrives, hvis klassen skal komme i betragtning til at modtage penge fra puljen på 100.000 kr., der udloddes her i efteråret. En klasse kan søge penge til en aktivitet, der styrker fællesskabet i klassen.

- Skolemælkslegatet har til formål at forsøde hverdagen for skoleklasser. Ofte mangler der penge i klassekassen til en udflugt, fællesspisning, nye legeredskaber eller andet. Med legatet ønsker vi at bidrage til at styrke fællesskabet i klassen - altså sundheden i bred forstand, siger Jan Hermansen, som er leder af Mejeriernes Skolemælksordning.

En klasse kan maksimalt søge om 5.000 kr. Gennem årene har Skolemælkslegatet støttet en lang række projekter i landets skoleklasser. Projekter og ideer, som har bidraget til gode oplevelser for klasserne.

I komiteen for Skolemælkslegatet sidder repræsentanter fra Mejeriernes Skolemælksordning, elever, lærere og forældre.
Man kan læse mere om Skolemælkslegatet på edutainmenthuset.dk, hvor man også kan hente og udfylde et ansøgningsskema.
Skoleklasser kan inden 12. oktober søge om 5.000 kr, til et eller andet projekt i klassen.