ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER søndag 9. september 2018
ALS ODDE: Når Als Odde vandskiklub om et par uger tager den ny klubbåd på land, kan man se tilbaqge på en rekordsæson. Hovedsageligt takket være de mange sommerdage, hvor klubbens medlemmer har kunnet boltre sig på fjorden.

- Hen over sæsonen er medlemstallet steget meget, og især juniorerne er der kommet rigtig mange af. Interessen har været stor for at komme ud på skiene samtidighed med, at mange har haft det sjovt med en tur på bananen og ikke mindst, har alle badet til den store guldmedalje,siger Christiane Domino fra klubben.

For første gang i mange år har klubben også stillet op i Junior Fun Tour. Fire børn fra klubben har været i Kerteminde sammen med deres familier. Her klarede de unge medlemmer af Als Odde Vandskiklub sig flot, selv om flere af disciplinerne var ny for dem, blandt andet Trickski og B-banen.

-Vi arbejder på, at klubben skal have en bane ud i fjorden næste år, og så håber vi selvfølgelig, at vi får en lige så fantastisk sommer, så gamle og ny medlemmer kan få glæde af den, siger Christiane Domino.

Den ny trækbåd blev søsat ved sæsonens start og har været i brug i mange timer uden problemer.

Hen over vinteren er det de indendørs sysler, der dominerer, blandt andet vedligeholdelse af båden.

Der er dog endnu et par uger til en tur på vandski ved udkanten af Mariager Fjord.

Så er man klar til start fra klubbens egen bådebro og ved "garagen", hvor båden hejses op under, nrå den ikke er i brug.
Den forløbne sommer har budt på mange fine dage og aftner til at dyrke vandskisporten.
Sporten dyrkes hovedsageligt inde i fjorden, og det giver gode muligheder  for, at man kan følge deltagerne fra land.