ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER søndag 2. september 2018
HADSUND/HOBRO: Der bydes på motion, erfaringsudveksling og der tages skridt til at forbedre livsstilen, så man får et godt liv med diabetes i de motivationsgrupper, der hen over efteråret mødes i Hadsund og Hobro.

- Vi mødes i motivationsgrupperne 12 gange i løbet af efteråret. Vi udveksler erfaringer om livet med diabetes, dyrker motion efter bedste evne og går aldrig hjem uden at have nydt et sundt måltid mad sammen, siger motivationsinstruktør Bente D. Sørensen.

Motivationsgrupperne ledes af to motivationsgruppe instruktører og starter op i Hobro på Bymarkskolen, Søndre Ringvej 9, tirsdag den 4. september kl. 16-19 og i Hadsund i Sundhedscentret, Vestergade 4, onsdag den 12. september kl. 16.30-19.30.

Det er gratis at deltage, dog vil der være en lille egen betaling til de råvarer der skal bruges til fremstilling af maden.

Vil man vide mere om konceptet kan man gå ind på Diabetesforeningens hjemmeside under Motivationsgrupper og man kan også se en kort film om Motivationsgrupper på: www.diabetes.dk/mg

Interesserede er også velkommen til at kontakte en af motivationsgruppe instruktørerne for at få mere at vide og tilmelde sig. I Hobro Borghild Christensen på tlf. 21 48 13 94 eller på mail
Borghild.bredahl@mail.dk , og i Hadsund Bente D. Sørensen på tlf. 61 67 83 63 eller på mail bente@1510.dk

Sundhedscentret på Vestergade i Hadsund danner ramme om motiviationsgrupperne i den østlige del af Mariagerfjord Kommune.