ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER onsdag 29. august 2018
HELBERSKOV: Forberedelserne til Helberskov-arrangementet "Helberskov, Danmark, verden- 100 år i billeder og sang", der holdes 6. november i Thulstedhus, er godt i gang, men man mangler gamle bileder fra Helberskov.

Gruppen, som forbereder aftenen er folk fra lokalhistorisk Arkiv, Helberskov-borgere, en av-mand og tovholder.

- Vi mangler imidlertid billedmateriale. Lokalhistorisk Arkiv ligger ikke inde med så mange billeder fra byen. Det må jo betyde, at billederne ligger hos lokale mennesker i byen. Vi vil rigtig gerne låne billeder, så vi kan få dem scannet ind og eventuelt bruge dem til aftenen den 6.november. Vi kommer også gerne og får en god snak om "gamle dage" i Helberskov, siger Birgitte Buus.

- Er der mon nogen, der har billeder fra børnenes juletræ i Thulstedhus, fra de første grisefester, fra da byen blev asfalteret, fra møllen på Bjerget og da den blev taget ned, fra fremstillingen af tagsten og cementsten i Sandgraven, fra fastelavnsbådene, fra rytterfesterne, af fastelavnsdrengene og af fastelavnsfesterne, fra dilettantforestillinger osv ? Spørger hun.
 
Hvis nogen har materialer, må de gerne henvende sig til Birgitte Buus, telf. 24 69 45 25,  helst inden 20.september.
 
- Vi tror selv, at der bliver fuldt hus til arrangementet, så man kan allerede nu melde sig til hos Bodil Bech telt. 31 24 17 55. Det koster 50 kr. at deltage, siger Birgitte Buus


Helberskov skole
Birgitte Buus efterlyser flere gamle Helberskov-billeder.