ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER torsdag 9. august 2018
ALS: Håndboldafdelingen under boldklubben Viking i Als ser med spænding på, hvordan borgerne i byen tager imod ændringerne af Tour de Als, der flyttes fra bymidten til Als stadion og afvikles i et par formiddagstimer i forbindelse med idrætsdagene.

I årtier har det været håndbold-klubsamarbejdet ASV 87, der har stået for afviklingen af gadecykelløbet, men for få år siden overtog håndboldafdelingen i Viking arrangementet, men fortsatte med at afvikle det med start og mål på Springvandspladsen et par eftermiddagstimer på en lørdag.

Denne gang arrangeres løbet lørdag 11. august mellem kl. 10 og 12, og der bliver start og mål på Als stadion, og ruten, der skal cykles ad, bliver også ændret. man undgår således den trafikerede Vestvejen.

Den ny rute går fra Vikingvej ud på cykelstien langs Hadsundvej mod Møgelholtvej, som cyklisterne skal ind ad og så dreje til højre ad Vikingvej tilbage til målet ved stadion.

Bortset fra ændring af tid og sted er løbet det samme, som er blevet afviklet tidligere. Der køres om trøjer, og der er præmier til de hurtige, som cykler flest kilometer og indtjener flest sponsorkroner.

Gitte Sand fra løbsudvalget pointerer, at det er alle, der kan være med
Cykelløbsudvalg:
Det er alle aldersgrupper, der kan være med i gadeløbet.