ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER mandag 6. august 2018
ØSTER HURUP: Med afslutning på skolernes sommerferie lige om hjørnet er Øster Hurup så småt begyndt at skrue ned for sommeraktiviteterne. I centrum skete det fredag aften, hvor man holdt sæsonens sidste Torveunderholdning på det ny bytorv.

I den lune sommeraften var der samlet flere hundrede mennesker på pladsen for at blive underholdt af det lokale orkester Before Dance Band bestående af Sebastian Lybæk, Søren Peter Jørgensen, John Silleborg og Tom Thygesen.

Mange mennesker til
msikaftnerne på torvet
Fredagsarrangementerne har sommeren igennem trukket mange mennesker, både lokale og turister, bortset fra en enkelt fredag, da det faldt sammen med oksefesten, hvor det så var stadion,  der var hjemsted for den musikalske underholdning.

Det er Event Øster Hurup, der har stået for arrangementerne på bytorvet, og der er hver gang blevet sørget for, at publikum på stedet har kunnet købe både noget at drikke og spise. Sammen med scenen er der op til dagen blevet rullet bar og spisevogn ind på stedet.

Der er ligeledes opstillet et stort antal bord-bænkesæt.

Hyggede sig i lun aften
Det lokale orkester høstede stort bifald, og med en temperatur over de tyve grader sent på aftenen blev mange mennesker siddende på pladsen og hyggede sig, medens musikerne ryddede op.
Godt et par hundrede mennesker overværede sommerens sidste torvekoncert i Øster Hurup med det lokale Bebore Dance Band.
Det har hver gang været muligt at købe noget at drikke og spise på torvet.
De mange mennesker hyggede sig i den lune sommeraften på det ny bytorv midt i Øster Hurup.