NORDJYSKE NYHEDER fredag 01. juni 2018
LANDSNYHEDER søndag 22. juli 2018
HELE LANDET: Med både tempospecialister og hurtigere afsluttere i truppen har det danske herrelandshold gode muligheder for at levere et topresultat ved EM i landevejscykling.

Magnus Cort, Michael Carbel og den nyk
årede danmarksmester, Michael Mørkøv, er alle hurtige på stregen, og Mads Pedersen har trods sin unge alder for længst slået sit navn fast som en rytter, der kan blande sig i toppen af store løb - også internationalt. Derfor er der ifølge cheflandstræner Anders Lund god grund til at tro på de danske chancer i Glasgow - ikke mindst fordi truppen også tæller de to U23-europamestre fra Herning - Casper Pedersen og Kasper Asgreen - samt tempostærke Lasse Norman Hansen og den danske mester fra 2016, Alexander Kamp.

- Jeg er yderst tilfreds med at kunne pr
æsentere så hurtigt og stærkt et hold til herrernes linjeløb i Glasgow. Igen i år er ruten hurtig, og med den her ryttersammensætning kommer vi til at have flere taktiske muligheder i løbet," siger Anders Lund.

Til enkeltstarten har cheflandstr
æneren ikke overraskende udtaget specialisten Martin Toft Madsen, og den tredobbelte danmarksmester får selskab af teamkammeraten Rasmus Quaade:

- Ogs
å på enkeltstarten er det kompetente ryttere, der skal repræsentere Danmark. Martin Toft Madsen er utvivlsomt den bedste dansker i disciplinen i øjeblikket, og han skal forsøge et forbedre sin 6.-plads fra sidste års mesterskab i Herning. Martin udvikler sig stadig både fysisk og aerodynamisk, så en forbedring af sidste års resultat er ikke urealistisk.
 Den anden dansker i disciplinen bliver Rasmus Quaade, der i år har genfundet enkeltstartsfarten og ligeledes bliver spændende at følge, siger Anders Lund.

Herrernes enkeltstart køres i Glasgow 8. august, mens linjeløbet køres 12. august.
Magnus Cort.