NORDJYSKE NYHEDER fredag 01. juni 2018
LOKALE NYHEDER onsdag 11. juli 2018
ALS/FRUERLUND: I forbindelse med, borgerforeningen i Als arrangerede Musik i Havbakkerne, var repræsentant for Jutlander Bank, Dorthe Gade, på pladsen for at overrække formand for foreningen, Hans H. Lybæk og Hanne Weller et bevis for, at Sparekassen Himmerlands gavefond bidrager til arrangementet med 10.000 kr.

-Der skal meget arbejde og mange penge til betaling af musik, toiletvogne med mere, og derfor havde foreningen søgte gavefonden om støtte, siger Dorthe Gade, souschef i bankens afdeling i Hadsund.

Arrangementet blev i øvrigt vellykket med flot besøg mange nød musikken i det varme vejr i de smukke og særprægede omgivelser.

Dorthe Gade har også været et smut i Øster Hurup, hvor hun ligeledes havde penge med, også 10.000 kr., som hun overrakte til Fruerlundparkens formand, Poul Madsen.

Parken investerer i en toiletvogn.

Der er ofte brug for ekstra toiletter i parken, der i forbindelse med forskellige arrangementer besøges af mange mennesker. Det er også tanken, at vognen skal kunne lejes ud til foreninger i området.

17.500 kr til renovering af lile sal
Endelig har gavefonden doneret 17.500 kr. til Nr. Kongerslev Borgerforening, der er i gang med at renovere byens lille sal og har på den baggrund søgt om støtte.

Det var Mogens Chortsen fra Jutlander bank i Hadsund, der overrakte pengene til Gregers Kjeldsen som repræsentant for borgerforeningen.

Hans H. Lybæk og Hanne Weller mdotager beviset på de 10.000 kr af Dorthe Gade i midten.
Dorthe Gade fra Jutlander Bank i Hadsund havde 10.000 kr. med til formanden for Fruerlundparken, Poul Madsen.