NORDJYSKE NYHEDER fredag 01. juni 2018
LOKALE NYHEDER tirsdag 03. juli 2018
ALS: Borgerforeningen i Als kunne lørdag sent på eftermiddagen noteres for en ny succes med Musik i Havbakkerne, hvor to grupper underholdt et par hundrede mennesker i seks timer i træk.

Vejret spillede med, og næsten alt for godt. Solen bagte på strandarealet, hvor temperaturen sneg sig op i nærheden af de 30 grader.

Scene med front mod havet
Ved foden af Havbakkerne var der på linje med arrangementet i 2017 opstillet en scene med front mod havet. Det betød, af musikerne var i skygge, men med solen i øjnene kneb det for publikum at se, hvad der skete på "de skrå brædder".

-Selv om det er i dagtimerne, burde der nok have været elektrisk lys på scenen, sagde en af gæsterne.

Det var "Limfjordens Sønner", der indledte koncerten. De underholdt i tre timer med et bredt og varieret program bestående af traditionel jazz, men leverede også popindslag og slagere, som publikum kunne synge med på. Orkestermedlemmerne, med lokale kræfter, sørgede for, at stemningen hurtig kom i vejret.

Sønnerne blev efterfulgt af duoen Bibi & Snif, som for mange blandt publikum var et velkomment gensyn og genhør. De leverede countrymusik til den store guldmedalje, og der blev gynget og nynnet med ved bord-bænkesættene.

Mange siddepladser
Borgerforeningen i landsbyen havde på forhånd sørget for, at der var opstillet mange bord-bænkesæt, og adskillige havde også selv tage campingstole og tæpper med. Græsset var tørt, meget tørt.

i løbet af dagen var der en stadig strøm af mennesker til udskænkningsstedet, hvor sulten også kunne stilles.

Børn og voksne hyggede sig
Det var flere generationer, der havde sat hinanden stævne på stranden, og når de mindste blev træt af at sidde stille, var der stillet en stor hoppeborg til rådighed for børnene.

I pæn afstand fra musikstedet var der opstillet en stor toiletvogn, så man undgik de lange køer.

Det var et tilfreds publikum, der forlod stranden i Als, og man udtrykte håbet om, at det må være en tradition, der får lov til at leve.

Limfjordens Sønner sørgede hurtigt for en god stemning på stranden.
Det vil være vanskeligt at finde et kønnere og mere velegnet sted til et sådant arrangement.
Der var konstant travlhed ved udskænknings- og spisestedet.
Både børn og voksne hyggede sig.
Der var sørget for en stor toiletvogn, så man undgik de lange køer.
Det var en varm omgang