NORDJYSKE NYHEDER fredag 01. juni 2018
LOKALE NYHEDER onsdag 27. juni 2018
ØSTER HURUP: I lighed med sommeren 2017 står Lille Vildmosecentret i en række feriemandage for aktiviteter på stranden nord for havnen i Øster Hurup. Her inviterer man børn og voksne med lyst til at udforske vandet for dyreliv.

- Der er jo et fantastisk dyreliv i vandet langs Øster Hurups kyst. Der er både krabber, rejer, skaldyr og meget andet, siger leder af Lille Vildmosecentret ved Dokkedal, Bo Gregersen.

- Udover at fange, røre ved og lugte til de dyr, som gemmer sig under vandoverfladen, bliver der også mulighed for at smage på dem. Sammen med en lokal fisker skal vi tilberede smagsprøver på fladfisk, rejer og muslinger, tilføjer han.
 
Der er "jagt" på smådyrene i Kattegat alle mandage i juli og de tre første mandage i august. Hver gang er det mellem kl. 10.30 og 12. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, man skal blot møde op, og det koster ikke noget.

Vildmosecentret håber, at mange så efterfølgende kører de få kilometer mod nord til centret, hvor der også bydes på en lang række sommeraktiviteter.
Der bliver også mulighed for at smage på noget af det, som mange fanger i det lave vand.
Foto: Lille Vildmosecentret
Foto: Lille Vildmosecentret