NORDJYSKE NYHEDER fredag 01. juni 2018
LOKALE NYHEDER tirsdag 26. juni 2018
ALS: Det er nok de færreste, der har spist julefrokost under åben himmel, men i weekenden lykkedes det for et halvt hundrede mennesker i gårdhaven ved Als kro og Badehotel.

Med et halvt år til juleaften valgte kroen at servere julemad tilsat live julemusik. Der blev budt på det traditionelle sildebord med øl og snaps, grønlangkål med flæsk og pølse, fiskefilet, varm leverpostej, sylte og hvad der ellers hører sig til en dansk julefrokost, og der blev sluttet af med risalamande.

De mange mennesker, flere med nissehuer, gjorde trods temperaturen og høj solskin stort indhug i herlighederne, og efterhånden som julefrokosten skred frem i løbet af eftermiddagen steg stemningen. Der blev sunget med på julesange og enkelte fik også rørt benene.


For rygerne var frokosten noget anderledes. De skulle ikke gå ind i den kølige krostue, men kunne blive ude i varmen, og en let brise sørgede for at ingen led overlast.

Hen på eftermiddagen ebbede sammenkomsten stille ud. Deltagerne var enige om, at det havde været et sjovt og mættende initiativ. Hvorefter man gjorde klar til bålfesten på stranden, og som en af deltaerne udtrykte sig: Det er første gang, jeg er blevet solbrændt til en julefrokost.