NORDJYSKE NYHEDER fredag 01. juni 2018
LOKALE NYHEDER fredag 08. juni 2018
LILLE VILDMOSE: Inden sæsonen for alvor skydes i gang har Lille Vildmosecentret flere spændende ting at lokke med

Naturformidleren p
å stedet glæder sig til at tage gæster med over i det ny formidlingsområde 'Det Vilde', hvor man kan lære meget om Nordens Kæmper.

Elgen er
én af Nordens Kæmper, også kaldt Nordens giraf.

Der er ogs
å mulighed for at se vildsvinene blive fodret i deres nye anlæg. De små grise kommer frem og spiser majs fra den automatiske fodertønde.

Efter man har set dyrene spise, kan man selv bage pandekager over b
ålet

Man kan deltage 17. juni og alle s
øndage i sommerferien fra kl. 10.30-12.00. Vildmosecentret garanterer vilde oplevelser og en masse ny viden.

S
øndag 24. juni mellem kl. 10.30-12.30 skal der slynges honning fra bistanderne ved Lille Vildmosecentret. Lille Vildmosens Venner vil hjælpe med arrangementet og står klar ved slyngen. De vil samtid fortælle om hele processen, at få honningen ud af bitavlerne og om, hvordan den så bliver til den søde honningmad, vi spiser. Der vil også være mulighed for at lave sit eget lys ud af bivoksplader i naturværkstedet

B
ålet er tændt alle weekender, og skulle man have lyst til at grille en pølse og brød over gløderne, kan dette købes i  Café Soldug.

Mosens elge har ogs
å i år fået elgkalve.  Dem kan man være heldige at se på en af de busture i Elgenes Land. Turene kører alle onsdage til og med den 8. august fra kl. 19.00-21.30. På turen kommer man også med guiden ind i Høstemark Skov, som normalt er lukket for offentligheden. Her kan man være heldig at opleve krondyr.

Man kan ogs
å komme med ind i Tofte Skov, hvor der også lever vilde krondyr og vildsvin. Tofte Skov er en af Danmarks smukkeste skove, og man kan komme med derind hver torsdag og tirsdag frem til 16. august. Det koster 145 kr. for en billet til de guidede busture, og de købes via Lille Vildmosecentrets hjemmeside.