ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER torsdag 10. maj 2018

ØSTER HURUP: 16 forskellige bands kommer på scenerne på havnen i Øster Hurup, når der fredag og lørdag 25. og 26. maj er musik på den hyggelige lille havn, hvor der ventes mange gæster. Der vil være siddepladser til mindst 700.

Fredagens underholdning indledes kl. 13, og frem til kl. 19.30, hvor førstedagen slutter, kommer fem bands på scenen. Fælles for de optrædende bands er, at musikerne alle har en eller anden form for handicap.

Lørdagen indledes med kaffebord og gratis rundstykker til de første 200 gæster. Der bliver lejlighed til at få rørt sangstemmerne i morgenluften, hvor nogle af medlemmerne i Als-Øster Hurup Kirkekor vil synge for.

I løbet af lørdagen skal 11 forskellige bands på scenen. Godt halvdelen har prøvet det før, men for fem bands vedkommende er det første gang, de deltager i Musik på havnen.

-Vi glæder os til at høre dem, og gøre dem til en del af fællesskabet, siger formand for Event Øster Hurup, Jan Andersen.

I lighed med tidligere bliver mulighed for at købe mad og drikke på stedet, så ingen behøver hverken at sulte eller tørste. De lokale FDF-ere opretter som tidligere en bålplads, hvor der bages snobrød. Mariagerfjord Ungdomsskole vil også være på havnen med kajakker og Rib båd, så man kan få en tur rundt i havnen og lytter til musikken fra søsiden.

- Det er 6. år i træk, der arrangeres Musik på havnen, og vi glæder os til at byde folk velkommende og håber på et par skønne musikalske dage, siger Jan Andersen, der trækker i trådene sammen med havnen og får hjælp af mange frivillige fra foreningerne i turistbyen.

Vejrguderne spillede med Musik på havnen i 2017, og det blev en kæmpe succes.
Landlyst Band spiller op på havnen.
Houtved Moonshiners er også med.
Jan Andersen binder tingene sammen.