ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER lørdag 28. april 2018
HADSUND: Knap 90 mennesker deltog i det spis-sammen-arrangement, som ÆldreSagen i Hadsund holdt i Hadsund Kulturcenter. Ud over aftensmaden bød det også på eftermiddagskaffe og underholdning inden der kom tallerkner, knive og gafler på bordene.

Underholdningen stod Lis Bonderups sanggruppe fra Als for. De sang adskillige sange og viser, som de mange mennesker i salen kunne synge og nynne med på.

Maden stod Kulturcafeen for. Den bestod af to retter. Først hamburgerryg med grøntsagstilbehør og til dessert blev der serveret gammeldags æblekage

Spis sammen-arrangementet i Hadsund var led i et landsdækkende spis-sammen-arrangement.


-Ældresagen håber, at arrangementet kan danne optakt til, der kan blive flere spisefællesskaber i kommunen.

-Vi håber, at man vil invitere sin nabo eller en bekendt til at spise sammen, måske en gang om måneden, så man kan udbygge fællesskabet, siger Per Roth fra ÆldreSagen.

Der er spis-sammen-arrangementer i Als hver fjortende dag i menighedshuset, og i Øster Hurup er det Multihuset, der danner ramem om lignende sammenkomster. I Veddum er det klubhuset, hvor der jævnligt er fællesspisning.

Det næste spis-sammen-arrangement i ÆldreSagen er 17. august i Fruerlundparken, hvor der er et fælles grill-arrangement, og 7. september er der fællesspisning på Teglgården i Als.

Ældresagen i Hadsund har 2.150 medlemmer.


Lis Bonderup´s sanggrupep fra Als underholdt mellem eftermiddagskaffen og aftensmaden.