ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER onsdag 4 april 2018
AARS: På linje med blandt andet Bostedet i Hadsund opføre der et nyt bosted i Aars.

Det opføres i Kimberparken og skal erstatte bostederne i  Skovvænget i Aalestrup og Vestervang i Løgstør.

det er et såkaldte socialpsykiatrisk botilbud, som region Nordjylland holder rejsegilde over onsdag 11. april

Det nye tilbud består af 40 tidssvarende lejligheder med egen terrasse og adgang til tilhørende fællesarealer, aktivitetslokaler, servicearealer og administration.

Med det nye byggeri er regionen et skridt nærmere målet om at få opdateret hele bygningsmassen på socialpsykiatriområdet.

 - Vi har igennem flere år haft fokus på at sikre moderne og mere velegnede boliger til de borgere, som har brug for en socialpsykiatrisk indsats i regionalt regi - og det er dejligt at se, at vi næsten er ved at være i mål, siger Vibeke Gamst, formand for Socialudvalget i Region Nordjylland.

- Ligeså glædeligt er det, at byggeriet gennemføres som en del af et samarbejdsprojekt med Vesthimmerlands Kommune. Det er en stor gevinst og betyder, at vi kan se frem til nye løsninger, samarbejdsformer og fællesskaber til gavn for både borgere og medarbejdere. Det er jeg meget spændt på at følge. Jeg glæder mig til at fejre rejsegildet sammen med alle de involverede - og selvfølgelig særligt alle håndværkerne, som jo er i fokus denne dag, siger Vibeke Gamst.
Nyt bosted på trapperne:
Efter Hadsund følger Aars
Formand for Socialudvalget i Region Nordjylland, Vibeke Gamst