ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER søndag 01.04.2018
ØSTER HURUP: Aktivitetskalenderen i Fruerlundparken er ved at være fyldt godt op i foråret og sommeren, og traditionen tro er det et varieret program, der bydes på.

Der lægges ud onsdag 25. april, hvor Cirkus Mascot kommer på besøg med forestilling kl. 18. Cirkus Mascot indledte sæsonen 31. marts og er i gang med sin 25. sæson. Efter besøget i Fruerlundparken slås teltet op på Munchs Eng i Hadsund.

Med på turneen er puddelhunde, ponyer, sprælske geder og små grise. Puddelhunden Bobby og grisen Yrsa har begge medvirket i TV2´s "Danmark har talent", hvor de blev præsenteret af cirkusdirektør Marianne.

20. maj er der markedsdag i Fruerlundparken syd for Øster Hurup. Det er markedet fra Novopladsen, der flyttes til Fruerlund, hvor der er god plads til både marked og de mange mennesker i biler, der traditionelt gæster pladsen..

Når sommeren har meldt sin ankomst holdes der i dagene 21. til 23. juni Truck stop Festival, og 25 juni kommer der igen besøg af cirkus. Denne gang Cirkus Trapez, der i år markerer, at det er 250 år siden, cirkus holdt sit indtog i Danmark
.
Fra fredag 29 juni til mandag 2. juli står der "Danes N Dubs" på programmet. Den store folkevognsfamilie kommer på besøg, og i perioden fra 23. til 29 juli er det de store amerikanske flydere, der vil fylde godt op i parken og på de østhimmerlandske veje.

Sommerens sidste store arrangement, på nuværende tidspunkt, er et træf for de kraftige amerikanske motorcykler af mærket Harley Davidson, der invaderer parken mellem 24. og 26. august, oplyser formand for Fruerlundparken, Poul Madsen.
De store amerikanske biler, hovedsageligt af ældre dato, sætter igen hinanden stævne i Fruerlundparken.