ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER tirsdag 27.02.2018
ALS: Projektørerne var erstattet af sollys ind gennem vinduerne mod vest og den daglige belysning i salen, men ellers var der ikke den store forskel fra de store modehuse til menighedshuset i Als, hvor Als og Øster Hurup Pensionistforening mandag eftermiddag holdt modeopvisning.

Podiet manglede dog, men til gengæld var modetøjet så i øjenhøjde, og den snes pensionister, der sad på tilskuerpladserne, var tæt på. I tilgift var der kaffe og blødt brød, og det var mulighed for på stedet at købe, hvad man syntes om.

Det var Seniorshoppen fra Hornslet, der havde fyldt en store varevogn og kørt en del af udvalget til landsbyens menighedshus, hvor samlingssalen dannede ramme om opvisningen. Deltagerne havde også mulighed for at spørge til kvalitet og pris og undersøge størrelse og pasform nærmere.

Modeopvisningen var et enkelt led i det omfattende program, som foreningen har tilrettelagt i årets løb. I gennemsnit en gang om måneden inviteres medlemmerne i huset, hvor den hovedsageligt står på bankospil i et par eftermiddagstimer.

Det næste arrangement, som pensionistforeningen på østkysten står for er 75 åres jubilæumsfesten, der holdes fredag 9. marts på Als Kro og Badehotel.
Karen Marie Høgh viser et sommersæt med halvlange bukser og tilhørende jakke.
Allis Sørensen er også trukket i det lette sommertøj.