ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER tirsdag 13.03.2018
Unge flytter til de store studiebyer
ALS/SKELUND: Boldklubsamarbejdet mellem  Als, Skelund, Veddum og Olympia i Øster Hurup indledte lørdag formiddag den udendørs træning på banerne i Als og Skelund.

I Als var det de større årgange, der begyndte udendørs og i Skelund U6 til årgang U9.

I Als begyndte man kl. 09 og en time senere i Skelund.

-Det skete i flot vejr med høj solskin, og i Als var der knap 40 friske børn mødt frem til en omgang let træning inden man rykkede ind i klubhuset, hvor man hyggede sig med nuggets og kyllingevinger fra Als Slagteren, siger Marlene Sand Frandsen fra ASV.

Træningsbanerne i Skelund og Als var dækket med sne, men det betød ikke noget. Det blev til en sjov omgang fodbold på store og små¨mål. I Als blev årgangene delt op, så de havde hver deres træningsbane at boltre sig på, og så blev der spillet fodbold på livet løs.

For de mange forældre, der havde fulgt deres børn, var det tydeligt at se, at de små har savnet legen med bolden i de forløbne måneder.

I Skelund samledes man først ved flagstangen udenfor klubhuset, og umiddelbart efter Dannebrog var gledet til tops forsvandt de 20-30 børn, der var mødt frem, sammen med de frivillige ledere over på træningsbanen.

-Den udendørs træning er nu i gang, men er der nogle børn, der gerne vil prøve at spille fodbold, er der altid plads til flere på alle årgangene, og i ASV er man altid velkommen, uanset om man "bare" vil være med på grund af det sociale, eller man drømmer om at blive den næste Ronaldo, siger Marlene Sand Frandsen
Det var ofte svært at stå fast på de snedækkede baner.
I Als blev de unge mennesker fordelt på flere træningsbaner.
I Skelund. hvor Dannebrog lå klar,  blev børn og forældre budt velkommen til en ny udesæson