ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER mandag 12.03.2018
Unge flytter til de store studiebyer
HELBERSKOV: Borgerforeningen i Helberskov havde på forhånd sat et maksimalt deltagerantal til kvindeaftenen i Thulstedhus på 120, men der bliver gjort plads til en mere, så der i alt lørdag aften vil være samlet 121 festklædte kvinder ved bordene i forsamlingshuset.

Borgerforeningen tog hul på de kønsopdelte sammenkomster sidste år, hvor der først blev budt på julefrokost "kun for mænd" og et par måneder efter, en aften kun for kvinder. Begge arrangementer blev en stor succes, hvor kvindeaftenen dog deltagermæssigt slog mandefrokosten med flere længder. Det samme bliver tilfældet i år.

Ved begge arrangementer er det det modsatte køn, der fungerer som tjenende ånder, både med forberedelserne i køkkenet og i forbindelse med serveringen og udskænkning af drikkevarer i baren.

Det store antal tilmeldte kvinder har fået de mandlige medlemmer af borgerforeningens bestyrelse til at se udenfor egne rækker for at hente hjælp, og flere mænd i området er indskrevet til tjeneste i køkkenet.
Formand for borgerforeninen i Helberskov, Jens Oluf Bohl, melder forretten klar til kvindeaftenen 2017. I år skal der flere fade i brug.