ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER mandag 05.03.2018
MARIAGERFJORD: Der vil blive afprøvet et nyt tidtagningssystem, når Mariager Fjord Orienteringsklub arrangerer årets første træningsløb i Hou skov.

- Det dyre tidtagningssystem, der kaldes  Sport Ident, som klubben har investeret i, er sket med hjælp fra Sparekassen Hobro-fonden, som har gjort det muligt via et stort sponsorat, siger Jens Chr. Dalgaard fra orienteringsklubben.

Træningsløbet gennemføres lørdag 17. marts, og der kan startes mellem kl. 13 og 13.30. I forhold til tidligere er der et nyt startsted.

Der afmærkes til stedet fra omfartsvejen ved Assens. Her vil der være parkering på pladsen ved skydehuset på skydebanen, som er lånt til løbet.

Banelæggerne til dagens løb er fra klubben Jan Levring og Klaus Wolsing. De oplyser, at der vil være fem forskellige baner at vælge imellem: En let bane på 2,3 km med 12 poster, en bane som også nybegyndere kan løbe. En mellemsvær bane på 3,2 km med 16 poster for de lidt mere øvede. Tre svære baner på henholdsvis: en på 3,7 km med 16 poster. En på 5,5 km med 23 poster, og endelig en på 7,2 km med 23 poster.

Det er gratis for nye løbere at deltagere, oplyser de to banelæggere fra klubben.
 
Banelægger Klaus Wolsing