LOKALE NYHEDER torsdag 08.02.2018
HOBRO: Efter at han i sensommeren havde to starter i MASCOT Danish Thundersport Championship har Jacob Mathiassen, Hobro, sikret sig en fuld sæson i Danmarks bedste løbsserie. Det sker, efter at han har skrevet kontrakt med LM Racing.

- Jacob var med i to DTC-weekender sidste år, hvor han startede med sit eget team, siger Lars Mogensen fra LM Racing. Han viste gode takter, tog en løbssejr i Rookie-klassen og jeg er overbevist om, at vi hos LM Racing kan give ham et godt grundlag for hans første hele sæson i løbsserien.


Teamchef Lars Mogensen med LM Racings 2018-lineup: Fra venstre: Jacob Mathiassen, Dennis Lind og Frederik Schandorff
Foto: LM Racing
Ligesom i forrige sæson indsætter LM Racing tre biler i DTC-serien. Her blev Frederik Schandorff, Rønde, i 2017 nummer fem i mesterskabet og toer i U21-mesterskabet, og han er klar til endnu en sæson for teamet, hvor Dennis Lind, Roskilde, bliver den tredje kører. Og som tidligere mester fra 2013-sæsonen, er Dennis Lind en af seriens store profil.

-Jeg er rigtig glad for, at jeg har kunnet skrive kontrakt med Dennis, siger Lars Mogensen. Dennis er et fantastisk talent, og jeg glæder mig virkelig til at skulle arbejde sammen med ham i den kommende sæson og se, hvordan han kan hjælpe både Jacob og Frederik på vej.