NORDJYSKE  NYHEDER fredag 02.02.2018
NORDJYLLAND: Regionsrådsmedlem Jess V. Laursen med adresse i Skelund, har fået støvet sit portugisiske og rumænske af i forbindelse med et par møder i det europæiske fællesskab i Bruxelles.

Da de to sprog måske ikke lige er den nordjyske politikers stærke side, var der til alt held en lang række tolke til disposition.

Nordjyden, der var til møde i regionsudvalget, overværede et møde med Portugals premierminister António Costa, der talte om Europas fremtid.

Efterfølgende fulgte han et indlæg af Tomislav Donchev, Bulgariens vicepremierminister, der talte på vegne af det bulharsker formandsskab. Bulgarien har formandsskabet i EU i første halvår af 2018, og derefter er det Østrig, der tager over.

- Jeg kan roligt sige, at EU er på overarbejde lige nu - og der skal arbejdes meget på de indre linier, så vi kan beholde et stærk EU og Europa. Opgaverne er store med bl. a. Brexit, den nye vækstpakke, som giver næring til bl. a. det danske erhvervsliv, Polen rumsterer også med interne meningsudvekslinger. Immigration er stadig en stor opgave, siger Jess V. Laursen, der mener, det er vigtigt at man står sammen om et samlet Europa og ikke et splittet Europa.
Usigten fra Jess V. Laursens plads i det store europæiske mødelokale.
Jess V. Laursen fik støvet sit
portugisiske og rumænske af