LOKALE NYHEDER lørdag 02. december 2017
ØSTER HURUP: De billetter til årets nytårskoncert i Multihuset i Øster Hurup, der var tildelt Dagli´Brugsen i Øser Hurup blev revet væk på blot et par dage, efter billetsalget var åbnet.

Korleder og initiativtager til koncerten, Troels Kold, har måttet omfordele billetter fra det ene salgssted til det andet.

Koncerten flyttes til idrætshallen
Modsat nytårskoncerten i 2017, der blev holdt i Multihusets aula med plads til 100 mennesker, bliver 2018 koncerten afviklet i hallen med plads til 250 mennesker.

- I Hallen hænges himmelsejl, lyskæder, pynt og balloner over det hele, og der hyres en professionel lydmand, der skal sørge for stor vellyd, og en professionel lysmand, der skal sørge for den rette stemning. Så for de 100, der sad og svedte tran i trængslen i den lille aula i januar 2017, venter der mere luft, lys - og lyd, siger Troels Kold.

2018 bydes velkommen med wienervalse og operettemelodier, numre som de fleste kender og genkender fra de populære nytårskoncerter fra Wien nytårsdag kl. 12. Den har som bekendt via Eurovisionen hjulpet hele Europa over nytårsdag-tømmermændene gennem mere end 70 år.

         
Koret, der som sædvanligt ledes af organist Troels Kold, har igen allieret sig med pianisten Lili Olesen, som medbringer to musikere, der sammen med hende udgør Wienertrioen. De vil på skift med koret spille "salonmusik" fra før verden gik af lave og fylde publikums øregange med smægtende wienermusik og ørehængere fra 1920'ernes og 30'ernes saloner. En wienervals på dansegulvet kan publikum også svinge sig i - og så kommer Tinas Tøser og giver den som cancan-piger i et uddrag fra Den Glade Enke.

Kor og orkester optræder i galla
- Koret optræder i galla, og publikum må også meget gerne møde op i festdragt, men det er dog ikke noget krav. Så alle sejl bliver sat for at give 2018 en festlig start. Og efter populære toner fra Den Glade Enke, Flagermusen osv. håber man, at taget vil lette, når der skal klappes med på Radetzky Marchen, sier Troels Kold.

I og med, at ambitionsniveauet er steget i forhold til sidst, er man i år nødt til at tage entré for oplevelsen. Prisen bliver 125 kr. pr. billet.

Nytårskoncerten afvikles lørdag 27. januar kl. 19, og der er billetsalg i Dagli´Brugsen i Øster Hurup, El-Butikken i Als og via Multihusets hjemmeside (www.oesterhurup-multihus.dk, og man skal klikke på "køb billeter").
         
Allerede run på billetsalget
Allerede run på billetsalget