LOKALE NYHEDER tirsdag 28. november 2017
85.000 kr fra oktoberfesten
til seks Als-foreninger

85.000 kr fra oktoberfesten
til seks Als-foreninger

ALS: Seks foreninger i Als blev søndag middag adskillige tusinde kroner rigere. Oktoberfestudvalget i byen var i julegavehumør og uddelt i alt 85.000 kr fra overskuddet af festen, der blev holdt i september i Als Hallen.

Fem foreninger, boldklubben Viking, Als vandskiklub, Als Borgerforening, Als Spejderne og Als Gymnastikforening fik hver 15.000 kr., og desuden var der 10.000 kr til den nystartede Als Sport og Event.

Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med borgerforeningens julermarked i hallen, og det udløste klapsalver fra de mange mennesker, der var samlet i hallen.

Fælles for foreningerne er, at de alle stillede med frivillig arbejdskraft i forbindelse med afvikling af festen, der i år blev en af de hidtil største succeer med over 300 gæster, der festede med spisning, snitzler med tilbehør på sydtysk maner efterfølgende dans samt rigelig med fadøl.


Tidligere år har de fem foreninger hver fået 10.000 kr for deres assistance, men festoverskuddet i år var til en betydelig forhøjelse af vederlaget, ligesom den ny forening, der endnu ikke var stiftet, da festen blev holdt, blev betænkt.

På ovenstående foto: Fra venstre: Susanne Andersen, Als Borgerforening, Ib Laursen, Als Spejderne, Kim Andreassen oksefestudvalget, Jan Gerts, Als Sport og Event, Tina Wulff, Als Gymnastikforening, Kasper Pedersen, Als Odde Vandskiklub. Marlene Frandsen, Oksefestudvalget og Mads Andersen, boldklubben Viking.