LOKALE NYHEDER tirsdag 10. oktober 2017
ALS:  Der blev op til weekenden skabt ekstra plads i adskillige, skabe, skunke og pulterrum i Als og omegn. Det overskydende, som blev fundet frem, blev søndag udbudt til salg i i fem timer i Als hallen.

Husmoderforeningen i landsbyen havde fået den ide´at arrangere et loppemarked, så det, der var i overskud, kunne sælges, og der blev handlet livligt.

Der var opstillet en snes boder i den store hal, og der blev udbudt mange forskellige ting, hovedsageligt tøj i alle størrelser og en del fodtøj, ligesom der også var en del legetøj, som hovedsageligt vakte interesse hos de mindre gæster i løbet af dagen.

-Det var lidt det samme, som foregår på diverse netsider og på Facebook. I hallen havde man mulighed for at mærke og se tingene og evt. prøve, inden man besluttede sig for, om man ville købe eller ej, siger Christiane Domino fra Als Husmoderforening.

Med initiativet var husmødrene de første til at efterkomme invitationen fra den nystiftede foreningen, Als Sport & Event, til at skabe øget aktivitet i byens idrætshal.
Idrætshallen i Als blev omdannet
til et stort brugtmarked
Mon ikke det lige er den størrelse, jeg har brug for...
Der var mulighed for at mærke på og prøve tingene inden, der blev handlet.
Så er tasken fyldt op, og det er tid at finde tegnebogen frem.