ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
DØGNRAPPORTEN
HOBRO: En person er hårdt kvæstet efter et overfald på Amerikavej i Hobro midt på eftermiddagen, onsdag, oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet modtog anmeldelsen via 112 kl. 15.37.

Fire formodede gerningsmænd stak af fra stedet, og politiet, der er massivt til stede i området, er i gang med en større efterforskning, oplyser politikommissær Poul Fastergaard.

Den overfaldne er ført til sygehus
DRONNINGLUND:Ved et grundforlovsforhør bag dobbeltlukkede døre i Retten i Hjørring onsdag, 25. april kl. 8.15 er den formodede gerningsmand til skudepisoden på asylcenteret i Dronninglund blevet varetægtsfængslet frem til den 23. maj. Han kærede kendelsen til landsretten.

Nordjyllands Politi anholdt den formodede gerningsmand tirsdag kl. 09.48, efter at man tidligt samme dag kl. 02.37 havde modtaget et alarmopkald om skud affyret ind gennem et vindue på asylcenteret i Dronninglund.

Anholdelsen fandt sted i Brovst og forløb udramatisk.
NORDJYLLAND: Politiet anholdte tirsdag formiddag den formodede gerningsmand, der natten til tirsdag skød mod asylcentret i Dronninglund.
 
Skuddet gik gennem vinduet til et værelse, hvor der opholdt sig en kvinde og en mand. De blev dog ikke ramt.

Anholdelsen af den formodede gerningsmand skete  i Brovst, og anholdelsen forløb udramatisk.

-Nu vil vi afhøre anholdte, og så har vi stadig et større efterforskningsarbejde foran os, før vi har det fulde billede af sagen og kan be- eller afkræfte, om anholdte er gerningsmanden. Før vi ved det, kan vi selvfølgelig heller ikke fastslå motivet bag skuddet,  siger vicepolitiinspektør Henrik Skals fra Nordjyllands Politi.

Da Nordjyllands Politi ankom til asylcenteret i Dronninglund i morges, befandt der sig en kvinde og en mand på værelset, som der var blevet skudt ind i.
Asylcentret i Dronninglund.
Onsdag 25. april 2018
Tirsdag 24. april 2018
Onsdag 25. april 2018
HOBRO: Nordjyllands Politi søger efter fire personer, som man sætter i forbindelse med et overfald på en 20-årig mand i Hobro.

De var maskerede og flygtede fra gerningsstedet, Amerikavej 28 i Hobro, i en sølvgrå personbil.

Ved overfaldet blev den 20-årige svært tilredt. Overfaldet skete med slagvåben. Den unge mand, der blev kørt til sygehus, er dog udenfor livsfare.

-Hvis nogen har set den sølvgrå personbil, eller har observeret noget andet i området før eller efter overfaldet, må man gerne kontakte os på 114. Ring hellere en gang for meget end for lidt, siger politikommissær Poul Fastergaard.

Politiet har siden anmeldelsen på 112 været massivt til stede i området med en større politistyrke.

-Vi efterforsker på højtryk. Vi foretager både tekniske undersøgelse, forhøringer i området og afhøring af forurettede, siger politikommissæren.
Onsdag 25. april 2018 (Opdateret)
Amerikavej 28, Hobro.
HADSUND: En 53-årig bilist, der natten til torsdag blev standset af politiet på Randersvej i Hadsund, måtte med beklagelse meddele betjenten, der gerne ville se et kørekort, at han for tiden ikke havde et sådant. det var blevet fradømt ham.

Betjenten bad manden stige ud af bilen og modtage en sigtelse for at føre bil uden gyldigt kørekort, og han måtte samtidig finde en anden til at køre bilen hjem.

Torsdag 26. april 2018
ALS: En hængelås på døren til et udhus på Haslevgårde Bakker nord for Als kunne ikke holde en eller flere indbrudstyve ude.
Et kraftigt slag med sandsynligvis en hammer var nok til den sprang op, og så var der uhindret adgang.
fra udhuset er der stjålet en del værktøj og en Webber grill
Torsdag 3. maj 2018
ØSTER HURUP: En eller flere gerningsmænd forsøgte natten til torsdag ved 04-tiden at opbryde pengeautomaten ved Dagli´Brugsen i Øster Hurup.

Det lykkedes imidlertid ikke bortset fra, at de fik den nogle centimeter ud, men i nærheden af kontanterne kom de ikke.

Det er Spar Nord, der har automaten placeret i den tidligere sparekasseafdeling i turistbyen. I 2008 lukkede man afdelingen ned og rykkede medarbejderne til Hadsund. Pengeautomaten blev dog på stedet.

Politiet er interesseret i at høre fra vidner, der har været i området omkring det tidspunkt, hvor tyveriforsøgte skete. Automaten er placeret ud mod Kystvejen, og der har muligvis også været et bil som tyvene er kommet og kørt derfra i, parkeret i området.
Torsdag 3. maj 2018
Tirsdag 8. maj 2018
TERNDRUP: Et værksted på Lyngbyskovvej i Terndrup har natten til tirsdag haft ubudne gæster, der har stjålet køretøjer fra stedet til en samlet værdi af ca. 100.000 kr.

Det drejer sig om en knaldrød ATV med registreringsnummer BN233 og en mørk Piaggio 300 cc scooter med stelnummer ZAPMA210000009304. Begge køretøjer blev fjernet fra værkstedet ved brug af de rigtige nøgler.

Tyvene skaffede sig adgang til værkstedet ved at pille listerne af en rude i værkstedsporten og fjerne glasset, hvorefter de har kunnet påvirke en låseplan, så porten kunne køres op.

Har man oplysninger om tyveriet, eller bliver man tilbudt et af køretøjerne, kan man kontakte politiet på 114.
ØSTER HURUP: Nordjyllands Politi efterlyser den person, som 3. maj om natten forsøgte at opbryde pengeautomaten på Kystvejen 51 i Øster Hurup.

Man offentliggør et foto af den formodede gerningsmand, der blev "fanget" af stedets overvågningskamera.

Forsøget på at komme ind i automaten, som imidlertid mislykkedes, skete kl. 02.47, og politiet vil gerne have oplysninger, hvis nogen har set, hvad der skete, eller som kan genkende manden på fotoet.

Politiet beskriver manden:

Han har et  tyndt lyst skæg om munden, iført sort hætte trukket op over hovedet, iført mørkeblå trøje med løstsiddende hætte og løstsiddende hættesnore ved brystet - indvendigt hættefoer i farven orange. Lodret orange stribe ved venstre bryst, tynd orange stribe ved begge ærmer/skulderparti, mørke handsker, blålige bukser, fodtøj uden hæl og lyse strømper.-Vores efterforskning har ikke afdækket hans identitet. Og derfor efterlyser vi ham nu med billede, siger politikommissær fra Nordjyllands Politi, Preben Møller, der opfordrer borgerne til at henvende sig med oplysninger i sagen på telefonnummer 114. 
Torsdag 17. maj 2018