ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
DØGNRAPPORTEN
Længere nede på siden:
Bilist i Hadsund kunne ikke vise kørekort
82-årig mand døde af forbrænding på plejehjem i Hadsund
Måtte bruge sømmåtter for at standse ung bveruset bilist
Beruset lastbilchauffør anholdt efter slingrende kørsel
Søndagstur på stjålne polske plader gik ikke


Mandag 20. november 2017:
Lommetyv i Hadsund stak
af med 85-årigs tegnebog
HADSUND: En 85-årig Hadsund-borger, der lørdag formiddag var på indkøb i et supermarked i byen var uheldig, at en lommetyv kom tæt på ham.
Uden at den ældre mand opdagede det, havde tyven stukket sine lange fingre ned i lommen på ham og snuppet hans pung og kontanter.
Hold punge tæt på kroppen og undgå at have et større beløb i pungen, siger politiet. Pas godt på din taske, når du går i byen og læg den aldrig fra dig, tilføjer ordensmagten.
HADSUND: En 20-årig ung mand fra Hadsund kørte 19. november en søndagstur i bil, men turen endte med, at politiet anholdte ham og konfiskerede bilen.

Han havde ingen kørekort, havde stjålet nogle polske nummerplader, og bilen, han kørte i, var ikke indregistreret.

Det var en politipatrulje, der opdagede ham. Han kørte forbi patruljevognen i høj fart, og betjentene forfulgte ham.

Han parkerede i en carport og steg ud, hvorefter betjentene gik hen for at hilse på ham og for at se hans kørekort. Det var han imidlertid ikke i stand til at vise dem. Det var fradømt ham.

 Nummerpladerne havde han stjålet tidligere på ugen og bilen var som nævnt ikke indregistreret, hvorfor der heller ikke var en gyldig ansvarsforsikring på køretøjet.

Han blev på stedet anholdt, og da det var tredje gang, man snuppede ham i at køre bil uden kørekort, blev bilen konfiskeret.

Mandag 20. november 2017
Søndagstur på stjålne polske
nummerplader gik ikke
NORDJYLLAND: En kvindelig bilist turde onsdag aften ved godt 20-tiden ikke overhale en stor lastbil med anhænger på den nordjyske motorvej. Det ene øjeblik var den ovre i anden vognbane for derefter at fortsætte ind på nødsporet, og så turen tilbage.

Hun kontaktede politiet, og en patruljevogn fik standset vogntoget.

Chaufføren blev anmodet om at blæse i et alkoholmeter, og han dumpede med et brag. Derefter blev han anholdt og lodset ind på bagsædet i patruljevognen, der kørte ham til udtagelse af en blodprøve.

Torsdag 23.11.2017
Beruset lastbilchauffør blev anholdt
efter slingrende kørsel på motorvej
Søndag 26.11.2017
Måtte bruge sømmåtter for at
standse en ung beruset bilist
Kørte gennem Ajstrup med 150 kilometer i timen

HADSUND SYD: Politiet måtte natten til søndag udlægge sømmåtter på landevejen syd for Hadsund for at standse en 22 ung mand, der blandt andet kørte med 150 kilometer i timen gennem Ajstrup, hvor den maksimale tilladte hastighed er 50 kilometer i timen.

Det var en patruljevogn i området, der opdagede bilen, der kørte for stærkt. De forsøgte at få ham til at standse, men i stedet satte han farten op.

Patruljevognen tilkaldte assistance og mellem Nebstrup og Norup sørgede måtterne for, at luften blev lukket ud af hjulene, og bilen endte inde på en mark.

Den unge mand havde fortsat ikke lyst til at tale med politiet, men en hundepatrulje var også med i jagten, og en af hundene standsede den unge mand en lille halv kilometer fra det stred, hvor han havde forladt bilen.

Han var spirituspåvirket og kunne ikke forklare, hvorfor han havde kørt, som han gjorde. Han blev anhold,t og der blev efterfølgende udtaget en blodprøve. Når han er ædru bliver han afhørt.

Bilen, han kørte i, blev beslaglagt.

Han vil givet blive tiltalt for en lang række færdselsovertrædelser.
HADSUND: Det er tiden, hvor der specielt i natte- og morgentimerne kan være frost i jordhøjde. Det oplevede en 52-årig mandlig bilist mandag morgen. Han røg i grøften på Terndrupvej ved Hadsund.

Han kontaktede vagtcentralen og fortalte, at han var blevet overrasket over islag på vejen.

Han kom imidlertid ikke noget til ved uheldet, og han fortalte vagthavende, at han nok selv skulle få bilen fjernet. Han ville blot anmelde uheldet.

-Husk at køre efter forholdene. Der kan være glat derude, siger politiet.

Mandag 27.11.2017
Bilist overrasket over glat vej-
han måtte en tur i grøften
Ild i 82-årig mands tæppe
på plejehjem i Hadsund


HADSUND: En 82-årig mandlig beboer på Skovgårdens demenscenter i Hadsund er død af de forbrændinger, som han pådrog sig mandag aften og røgen, han indåndede i sin stue på centret.

Der var gået ild i et tæppe, som han havde om benene, og selv om personalet kom hurtigt til hans stue, pådrog han sig så mange skader, at han tirsdag formiddag afgik ved døden.

Det menes, at han har røget og tabt gløder på tæppet.

Røgalarmen i hans stue blev aktiveret ved 21-tiden, og det hidkaldte personalet, der straks alarmerede brandvæsenet og samtidig gik i gang med at slukke ilden med brandtæppe og vand indtil brandsprøjten fra Hadsund nåede frem.

Der var otte medarbejdere på vagt på det pågældende tidspunkt, og seks af medarbejderne var hurtig fremme ved manden stue.

Tre af personalet måtte efterfølgende til observation på sygehuset for røgforgiftning, men de er kommet tilbage.

Både personalet og beboerne er meget berørte over den tragiske hændelse, og der er sat et kriseberedskab i værk.

Både politi og brandmandskabet roste personalet for den resolutte og hurtigt indgriben.
Demenscenter Skovgården.
Onsdag 13.12.2017
HADSUND: En bilist i Hadsund var natten til onsdag ude at køre bil. I og for sig ikke noget opsigtsvækkende i, bortset fra, at han ikke havde kørekort til den firehjulede, og på Hornbechsvej blev han opdaget.

En patruljevogn var på samme strækning, og betjentene i politibilen kunne på deres indbyggede system se, at ejeren af vognen ikke havde kørekort. De stoppede ham, og ganske rigtigt, han var ikke i stand til at fremvise gyldigt bevis på retten til at føre bil.

Han blev sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, og der venter ham nu et retsligt efterspil.
Bilist i Hadsund kunne ikke vise kørekort
Lille privat fly måtte nødlande i Aalborg
Torsdag 14.12.2017
NØRRESUNDBY: Ingen kom til skade, da et lille privat fly af typen Piper 46  med fire personer om bord kort tid før middag måtte nødlande i Aalborg Lufthavn.

De første meldinger til alarmcentralen gik på, at der var røg i cockpittet. Dette problem blev dog løst før landing. Imidlertid kunne flyet ikke lande på normal vis, da der var problemer med flyets landingsstel, som ikke kunne foldes helt ud.

Morten Jensen, kommunikationschef på Flyvestation Aalborg, fortæller om forløbet op til havariet:

- Piloten aftaler sin landing med tårnet. Han laver en overflyvning i lav højde nogle gange, så der kan laves en inspektion af landingsstellet. Da han så lander, tager flyet asfalten på den helt rigtige måde og drejer rundt om sig selv, på en måde man kan forvente.

Flyet, der var på vej mod Oslo, er blevet fjernet fra landingsbanen, og en havarikommission skal i gang med at undersøge havariet nærmere.
Et fly af denne type måtte torsdag formiddag nødlande i Aalborg Lufthavn, men ingen mennesker kom til skade.